NIEUWS&BLOG

15/06/2016

Top Fashion vernieuwd!

De nieuwe buitenkant maakt gelijk duidelijk waar wij voor staan: eigentijds, stijlvol, topkwaliteit. Door de verbouwing is de winkel goed zichtbaar voor wie over de Algerabrug Krimpen aan den IJssel binnenrijdt. Vrijdag 27 mei was de feestelijke opening.

In 1953 opende Wim van Genderen zijn herenmodezaak op het huidige adres. Toen in 1958 de Algerabrug werd geopend zag iedereen die Krimpen aan den IJssel binnenreed direct aan zijn rechterhand de grote herenmodezaak. 

Door verschillende aanpassingen aan de brug verdween het pand de laatste jaren min of meer uit het zicht. Met deze verbouwing is de winkel weer voor iedereen goed zichtbaar. Een markant modern pand, dat het karakter van de zaak onderstreept.

Top Fashion Van Genderen biedt een heel breed assortiment mannenmode en is vooral gespecialiseerd in bijzondere maten, van S tot en met 6XL, van 44 tot en met 70. met kwartmaten en lengtematen. U vindt dus altijd kleding in de stijl die bij u past.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor representatieve kleding, voor bijvoorbeeld beurzen en seminars. Ook voor schoolverlaters die hun eerste kostuum willen kopen hebben wij ruime keuze. De eerste verdieping van de winkel is gereserveerd voor kostuums, colberts en pantalons. U vindt er een uitgebreide collectie, waarin ook topmerken zoals Corneliani en Tommy Tailored vertegenwoordigd zijn. Ook voor maatwerk kostuums colberts en overhemden slaagt u bij ons zeker! Onze speciale trouwafdeling biedt alles wat qua kleding en accessoires de trouwdag speciaal maakt. 

Op de begane grond heeft u ruime keuze op de casual afdeling waar de betere merken zjin vertegenwoordigd, zoals Paul & Shark, Tommy Hilfiger, Gant en Lacoste. Kwaliteit staat voorop maar wel met een prijs die in verhouding staat tot de kwaliteit.

Ons Top Fashion team staat klaar om u te adviseren. We ontvangen u graag met een kopje koffie of een hapje en een drankje.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief



ACADIA / BUREAU KICKER