NIEUWS&BLOG

29/09/2016

Werkbezoek van Burgemeester en Wethouder

Tijdens de ontvangst is stil gestaan bij het ontstaan van de winkel in herenmode. Al 80 jaar is Van Genderen een begrip in Krimpen aan den IJssel. Opgericht door opa Wim van Genderen, vooral als winkel in woninginrichting, later voortgezet door vader Wim van Genderen als winkel in dames- en herenmode. Sinds dochter Monique van Genderen samen met zoon Wim de leiding heeft overgenomen is het bedrijf gespecialiseerd in herenmode. Een prachtige en zeer omvangrijke afdeling met kleine en grote maten kostuums en colberts is de kracht van de winkel. De keuze ‘Mix en Match’ pakken waarbij colbert en pantalon kunnen verschillen in maat is groot en ook voor een ambachtelijk maatkostuum, kunt bij Van Genderen Top Fashion terecht. Natuurlijk ontbreekt een afdeling trouwkostuums niet. En ook vele bedrijven laten hun personeel door van Genderen kleden.

Met daarnaast een zeer grote casual afdeling waarin alle grote merken hangen, is het modehuis voor de man een compleet walhalla.

De burgemeester en de wethouder, vergezeld met de ambtenaar economische zaken, lieten zich uitvoerig informeren over het brede vakgebied en hebben de mooie winkel bewonderd.

De buitenkant van de winkel aan de Rotterdamseweg is dit voorjaar compleet vernieuwd en heeft een eigentijdse uitstraling. Een team van vakkundige stylisten staat altijd klaar om te adviseren onder het genot van een lekker kopje koffie.                                                                                             

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbriefACADIA / BUREAU KICKER