John Miller

De luxe John Miller shirts worden ontwikkeld vanuit een rijke Nederlandse shirttraditie en een eigen innovatieve visie. Naast stijlvolle dressshirts biedt John Miller ook shirts met een modieus karakter waarbij veel aandacht is voor detailverwerking.

De John Miller shirts worden vervaardigd van zeer hoogwaardige doeken en materialen. Er wordt alleen genoegen genomen met de beste pasvorm en een optimaal draagcomfort.

Naast het criterium 'kwaliteit' in de breedste zin van het woord, stelt John Miller in haar marktbenadering het element ‘service’ expliciet centraal.

Shirts van John Miller staan garant voor optimaal draagcomfort. Daarom zijn zij uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en zijde. John Miller heeft bovendien een collectie shirts met een unieke Two-Ply stofkwaliteit. Dit is een 100% katoenen weefsel dat door zijn fijne garens zorg draagt voor een extra soepele stof. Hierdoor is het draagcomfort hoog en kreukt het overhemd niet of nauwelijks.

John Miller Personal Made

Heb je naast een speciale maat, ook een speciale smaak? Dan zijn de Personal Made overhemden van John Miller een uitkomst. De overhemden worden deskundig aangemeten en op maat gemaakt. Je kunt zelf kiezen uit vele stoffen, modelleringen, dessins en details om een overhemd geheel naar eigen stijl te creëren. In principe zijn de hemden binnen twee weken gereed.

Wil je niet alleen een overhemd, maar ook een kostuum op maat laten maken?

Dan is een bezoek aan Top Fashion Van Genderen in Krimpen aan den IJssel meer dan de moeite waard. Klik hier voor de routebeschrijving.

John Miller fair production
ACADIA / BUREAU KICKER