Bij Van Genderen krijg je advies op maat

Top Fashion Van Genderen voert een eigen maatwerklabel: Tailored by Top Fashion.
We werken samen met de beste stofhuizen van Europa waaronder Cacciopoli. Er is keuze uit duizenden stoffen, honderden voeringen en tientallen knopen.
Je kunt je kostuum volledig samenstellen zoals je zelf wilt: kleur van de stiksels, allerlei soorten zakken, revers, schoudertypen etc. Uiteraard word je bij je keuzes deskundig begeleid door ons Top Fashion team.

Uniek, indivueel, en de perfecte pasvorm

In samenspraak met de adviseur bepaal je zelf hoe jouw unieke, indviduele kostuum eruit komt te zien. Een kostuum dat niemand anders heeft! De bijzondere methode van ontwerpen – waar we je de fijne kneepjes van laten zien – zorgt voor een perfecte pasvorm.

De levertijd is ± 4 weken.

Drie soorten Kostuums.

Personal Made overhemden: mooi door zijn unieke kwaliteit luxe stoffen

Ontdek onze custom made overhemden en ontwerp het overhemd van jouw dromen. Uniek ontwerp en in elkaar gezet volgens jouw voorkeuren. Personaliseer jouw perfecte overhemd in design en pasvorm. Pas je maten aan, kies uit een grote varieteit verschillende soorten kragen en voeg details toe die jouw overhemd uniek maken.

Alle overhemden zijn beschikbaar in alle boordmaten en verschillende body-fits.

 

John Miller Personal Made: ontwerp uw eigen overhemd en bekijk het in 3D

Het ultieme overhemd met maximaal draagcomfort is het Personal Madeshirt van John Miller. Jouw persoonlijke maten in combinatie met honderden stoffen, uitvoeringen en mogelijkheden zorgen voor een uniek shirt. Als TOP-dealer van John Miller Personal Made beschikken wij in de winkel over een 3D-Shirtdesigner. Dus je kunt vooraf exact zien hoe het eruit gaat zien. Kom naar de winkel en design your own!

Shirts van John Miller staan garant voor optimaal draagcomfort en zijn uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en zijde.
John Miller heeft bovendien een collectie shirts met een unieke Two-Ply stofkwaliteit. Dit is een 100% katoenen weefsel dat door zijn fijne garens zorgdraagt voor een extra soepele stof. Hierdoor is het draagcomfort hoog en kreukt het overhemd niet of nauwelijks.

Hoe onderhoud je een kostuum?

ACADIA / BUREAU KICKER